Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vlada ne štiti nacionalne interese'

Sindikati Zračne luke Zagreb: Novi terminal će se izgraditi na 'Svetog Nikad'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koordinacija Sindikata Zračne luke protivi se koncesijskom Ugovoru. Tvrde da država ima više prihoda sad nego što će prihodovati od koncesije.

 Kažu da Vlada nastavlja trend svojih prethodnika i da ne štite nacionalne interese nego interese krupnog kapitala. U sindikatu nisu zabrinuti za svoja radna mjesta, ali sumnjaju da će koncesionar izgraditi sve ono što je navedeno u Ugovoru.

Pročitajte i ovo PR EMIRATES AIRLINES Zračna luka Franjo Tuđman dočekala milijuntu putnicu – ranije nego ikad Slika nije dostupna Nagli uzlet Prije nekoliko godina nisu imali ni za plaće - danas sasvim druga priča

>> Zračna luka Zagreb u ruke Francuzima

'Budete vidjeli kad će novi terminal biti izgrađen. Na 'Svetog Nikad'. Oni će koristit ovo što smo mi napravili jer u ovoj situaciji nema logike da se ide u velike investicije.Oni i da hoće to izgraditi ne mogu. Vama je poznato da nema nikakvih papira', rekao je Mladen Mesić iz koordinacije sindikata Zračne luke Zagreb.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene