Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet na ulice

Sindikat metalaca prijeti prosvjedima, traže sastanak s Kosor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I sindikat metalaca Hrvatske od premijerke Kosor ponovno je zatražio hitan sastanak u roku od tjedan dana, uz prijetnju da ukoliko ih nastavi ignorirati izlaze na ulicu.

Čelnik sindikata Vedran Dragičević rekao je kako Vlada već tjednima pregovara s potencijalnim kupcima brodogradilišta, a njih o tome ne informira. Zbog zabrane ugovaranja novih poslova, dok se ne riješi pitanje privatizacije, Brodosplit bi mogao prestati raditi već ove godine, a ostala brodogradilišta tijekom 2011. godine.

Pročitajte i ovo Brodosplitov rezidencijalni kruzer Pazili na svaki detalj FOTO/VIDEO Ovo još nije viđeno, a gradit će se u Hrvatskoj: Stan u luksuznoj rezidenciji prodaje se za nevjerojatan iznos Nacionalni ispit iz Hrvatskog jezika Koji je smisao? Sindikat Preporod protiv nacionalnih ispita: "Besmisleni su i štetni!"

>> Sindikati prijete referendumom o mirovinskom osiguranju

'Ja inzistiram i tražim da se informiraju sindikati što je novoga u tim ponudama. Mi smo prve ponude vidjeli i na njih smo dali određeno mišljenje, dali smo određene sugestije, kod nekih smo zabranili daljnje pregovaranje kao kod DIV-a i mi samo tražimo da nas se informiraju o tome što su ispravili i što su nadopunili ti ponuđači brodogradilišta', ističe Vedran Dragičević, predsjednik SMH-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene