Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život nakon ubojstva

Sin Ane Magaš još odbija kontakt s majkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je Ustavni sud dozvolio Ani Magaš da viđa svoga sina, do susreta ni nakon godine i četiri mjeseca nije došlo jer dječak to ne želi.

13-godišnji Lovro cijelo je vrijeme pod skrbništvom obitelji pokojnog oca Lucijana te majku, kako piše Slobodna Dalmacije, ne želi ni čuti ni vidjeti. Naime, Ana Magaš je nakon izlaska iz zatvora zbog ubojstva supruga dobila odobrenje za viđanje sina, no on odbija bilo kakav kontakt s njom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zadar: Ana Magaš u Centru za socijalni rad Slika nije dostupna Ana Magaš na slobodi 27. lipnja

>> VIDEO: ZagrebDox nudi filmove o Severini i Ani Magaš

Magaš ga je pokušavala pridobiti svim sredstvima, išla je na susrete u Centar za socijlanu skrb i razgovarala s psiholozima, no ništa nije pomoglo. Čak su joj i u Centru priznali kako više nemaju načina da približe sina majci. Ana Magaš trenutno radi u inozemstvu jer je u Zadru, zbog loše reputacije, nitko nije htio zaposliti za stalno.

'Treba čekati da Lovro odraste'

Anini prijatelji otkrivaju kako ne odustaje od sina te da mu i dalje šalje darove, poruke i pisma na što joj on nikad nije odgovorio. Odvjetnica Ane Magaš, Ines Bojanić tvrdi kako je šteta već počinjena te da je na uspostavi odnosa trebalo raditi još od 2005. godine, a ne sada.

'Situacija za nju je prestrašna, dijete je ne želi vidjeti, a ona je, pod teretom dugova, hipotekarnog kredita i sudskih tužbi za milijunske odštete koje su protiv nje podigli Magaševi, morala otići zaraditi svoj kruh jer je u Zadru stigmatizirana. Za sada, nažalost, nema nikakvog pomaka dok Lovre ne odraste i sazrije da sam donosi svoje odluke, kazala je za list.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene