Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Shopping

Shoppingirajte uz 40% popusta u trgovinama Arena Centra i Arena Parka s Maestro ili Mastercard karticama

PR
PR Foto: PR
Potražite nešto za sebe i svoju obitelj u omiljenim trgovinama Arena Centra i Arena Parka i već ovoga vikenda nekoga razveselite sitnicom.

Iako smo na sredini studenog, blagdanska groznica se već polako, ali sigurno osjeća gdje god da se okrenemo. Kako će dani prolaziti tako ćemo sve više biti uronjeni u same pripreme, od kupovanja poklona do planiranja fine hrane i slastica koje će biti glavna vijest na svim obiteljskim druženjima. Vikend+ odlična je prilika da sve pronađete na jednom mjestu, a da pritom u sigurnom shoppingu uživa cijela obitelj. U nedjelju i ponedjeljak 21. i 22. studenog, slavimo shopping u trgovinama Arena Centra i Arena Parka. Shoppingirajte u određenim trgovinama uz ekskluzivne popuste od 40% s Maestro ili Mastercard karticama.

Slavimo shopping

Svake treće nedjelje i ponedjeljka u mjesecu, u trgovinama Arena Centra i Arena Parka, održava se Vikend+ što je uvijek dobra prilika da na jednom mjestu obavite shopping za cijelu obitelj. Ovoga vikenda možete obaviti preuranjenu blagdansku kupovinu i na super popustima uloviti dobre komade. Slavimo shopping, stoga potražite ekskluzivne popuste od 40% u određenim trgovinama s Maestro ili Mastercard karticama. Možda neke stvari u životu radite kampanjski, no shopping definitivno ne bi trebao biti jedna od njih. Što prije kupite poklone za svoje najmilije to ćete imati više vremena za ostale pripreme kada krene prava blagdanska groznica. Osim poklona, potražite neke od aktualnih komada na sniženju bez kojih ne možete zamisliti zimske odjevne kombinacije. Odjeća i obuća za klince, kozmetika, fashion brendovi i još mnogo toga nalazi se na jednom mjestu - omiljenoj shopping destinaciji Zagrepčana. Kupovina u trgovinama Arena Centra i Arena Parka sigurna je za sve posjetitelje, a odmor i predah uvijek možete potražiti u gastro odjelu ili pak u kinu na omiljenom filmu u kojem će uživati cijela obitelj.

Male stvari čine razliku

Život se sastoji od mnogo malih stvari, a uživanje u njima svakako nam može pomoći da nam svaki dan u konačnici bude bolji i produktivniji. Ponekad će se te male stvari dogoditi u samom osmijehu dragih nam ljudi, a ponekad će upravo neka naša gesta biti ta koja će pokrenuti lavinu sreće kod nekog drugog. Sitnice koje poklanjamo drugima, ali i vrijeme koje s njima provodimo neprocjenjivi su i opet će se i ovih blagdana sve vrtjeti oko njih. Potražite nešto za sebe i svoju obitelj u omiljenim trgovinama Arena Centra i Arena Parka i već ovoga vikenda nekoga razveselite sitnicom. Više o trgovinama koje sudjeluju potražite ovdje.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene