Neobičan događaj u zagrebačkoj kliničkoj bolnici Sveti Duh.


Dvije sestre rodile su na isti dan. Očekivani termini poroda bili su 14. i 15. veljače, no bebe su odlučile požuriti pa su se rodile u ponedjeljak i to skoro u isti sat.

Vezani članci Monografija zagrebačkih vatrogasaca - 3 "U vatri potresa": Objavljena monografija u čast junačkom radu zagrebačkih vatrogasaca Lokacije Zagreba nakon potresa i danas, nakon tri godine - 2 VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte lokacije Zagreba netom nakon potresa i danas, nakon tri godine

Obitelj Marijane i Martine slavi dvostruko. Obje sestre rodile su u utorak. 'Došla sam na pregled. Bila sam otvorena četiri centimetra već i trudove lagano imala i doktor me poslao u predrađaonu kod sestre', kaže nam Martina Petreković iz Zaprešića.

'Ovo je svima bilo ono šok i u rađaoni i doktorima i svima kad su čuli da s pregleda dolazi sestra i da će ona roditi isti dan',kaže Martinina sestra Marijana.

Nestrpljivi dječaci rodili su se u samo dva sata razlike. Marijana kod kuće ima već dva sina. '7 i 6 godina. Jedan je rođen na današnji dan, najstariji i evo sad treći', kaže Marijana.

'Srednja sestra ima dvije cure, ona je bila trudna. Rodila je u 9. mjesecu tako da smo u jednom trenutku sve tri bile trudne', dodaje Martina.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju