Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrile nepodudarnosti

Sestra Antonije Bilić prijavljena zbog prijetnji policajcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz vrha policije danas su u Šibeniku potvrdili da je suradnja s obitelji Bilić u cilju otkrivanja pronalaska maloljetne Antonije snažno uzdrmana.

Antonijine sestre uvidom u sudske spise otkrivaju kako dva i pol mjeseca od policije dobivaju krive podatke, a policija u interesu istrage takve navode ne može komentirati. Jedna od sestara Bilić revoltirana odnosom policijskog službenika prijavljena je za prijetnju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žalio se i na povlačenje Paravinja povukao žalbu na presudu za ubojstvo Antonije Bilić Slika nije dostupna Maksimalna kazna Bahato primio presudu za slučaj koji je Hrvatsku dignuo na noge

Nesporazumi na relaciji policija-obitelj Bilić kulminirali su prije nekoliko dana kada jedna od Antonijinih sestara, kako kaže policija, gubi živce i viče na policijskog službenika. Prijavljena je za teške prijetnje. Slučaj je proslijeđen Dražvnom odvjetništvu koje će odlučiti ima li elemenata za kaznenu prijavu.

'Ne možemo dozvoliti bez obzira na situaciju kakva je i našu osjetljivost u ovom slučaju o pravo obitelji da se ljuti, argumentirano ili ne, nitko ne može prijetit nikome', rekao je Milijan Brkić, zamjenik glavnog ravnatelja policije. Sve je počelo kad sestre Bilić otkrivaju da se policijska objava vremena lociranja Antonijinog mobitela ne podudara s podacima iz sudskog spisa, što potvrđuje odvjetnik obitelji. Obitelj smatra da im policija krije ključne podatke.

'Tražimo lokaciju zadnjeg signala Antonijinog mobitela koji je 8. lipnja u 19 sati, a ne 7. lipnja u 15:38 sati kako je policija predstavila hrvatskoj javnosti. Pokušavamo shvatiti što se zapravo događa', izjavila je Ana Bilić, sestra nestale 17-godišnjakinje. Podatke iz sudskih spisa u interesu istrage policija ne može komentirati. Ostaju pri tvrdnji da je Antoniju 7. lipnja u 15:38 bezuspješno pokušavala dobiti njezina majka, nakon čega mobitel više nije bilo moguće pronaći.

'Iza toga se mobitel gasi, ali ne na tipki, nego je izvađena baterija ili je razbijen. Iza toga nemamo evidentirana kretanja mobitela Antonije Bilić', rekao je Brkić. Do kraja istražnog postupka protiv Dragana Paravinje bit će ispitano još 12 svjedoka. Odvjetnici obiju strana tvrde da istrazi uskoro dolazi kraj nakon čega će odlučiti Državno odvjetništvo postoje li elementi za podizanje optužnice protiv vozača kamiona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene