Donald Trump i Vladimir Putin (Foto: AFP)
Donald Trump i Vladimir Putin (Foto: AFP) Foto: Afp

John McCain ocijenio je u ponedjeljak sastanak predsjednika Donalda Trumpa s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju tragičnom pogreškom.


Američki republikanski senator John McCain ocijenio je u ponedjeljak sastanak predsjednika Donalda Trumpa s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju tragičnom pogreškom i novim udarcem za Sjedinjene Države te je optužio američkog čelnika da nije branio svoju zemlju.

Vezani članci Posljednja debata Trumpa i Bidena uoči američkih izbora Trump se usporedio s Lincolnom, koronu nazvao "kineskom kugom" pa najavio cjepivo za nekoliko tjedana. Biden ga pozvao da pokaže koliko je poreza platio Donald Trump i Joe Biden Posljednji okršaj Trumpa i Bidena uoči izbora pratite UŽIVO od 3 sata na portalu DNEVNIK.hr

"Ne samo da je predsjednik Trump propustio govoriti istinu o protivniku, nego naš predsjednik, govoreći u ime Amerike svijetu, nije uspio obraniti ono što jesmo - republika slobodnih ljudi posvećenih slobodi kod kuće i u inozemstvu", ustvrdio je McCain.

"Jasno je da je summit u Helsinkiju bio tragična pogreška", dodao je.

Trump je nakon sastanka s Putinom poručio kako ne vidi razloga vjerovati da se Rusija uplela u američke izbore 2016. te da je to Putin "krajnje energično i snažno zanijekao". (Hina)