Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Senator McCain:

"Susret Trumpa s Putinom tragična je pogreška i novi udarac za SAD"

Donald Trump i Vladimir Putin (Foto: AFP)
Donald Trump i Vladimir Putin (Foto: AFP) Foto: Afp
John McCain ocijenio je u ponedjeljak sastanak predsjednika Donalda Trumpa s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju tragičnom pogreškom.

Američki republikanski senator John McCain ocijenio je u ponedjeljak sastanak predsjednika Donalda Trumpa s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Helsinkiju tragičnom pogreškom i novim udarcem za Sjedinjene Države te je optužio američkog čelnika da nije branio svoju zemlju.

Pročitajte i ovo Donald Trump Učinio uslugu? Što Trumpova šokantna izjava znači za Europu: "Sjetite se kako su se nosili s raspadom Jugoslavije 1990-ih" Putin i Trump (Foto: AFP) Odnosi suparnika Povijesna važnost: Pogledajte zašto se sastanak Trumpa i Putina održava u Helsinkiju

"Ne samo da je predsjednik Trump propustio govoriti istinu o protivniku, nego naš predsjednik, govoreći u ime Amerike svijetu, nije uspio obraniti ono što jesmo - republika slobodnih ljudi posvećenih slobodi kod kuće i u inozemstvu", ustvrdio je McCain.

"Jasno je da je summit u Helsinkiju bio tragična pogreška", dodao je.

Trump je nakon sastanka s Putinom poručio kako ne vidi razloga vjerovati da se Rusija uplela u američke izbore 2016. te da je to Putin "krajnje energično i snažno zanijekao". (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene