Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezadovoljni seljaci

Seljaci: Mi imamo tri elementarne nepogode: sušu, mraz i ministra Jakovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina uskoro bi opet mogao imati nezadovoljne seljake pred svojim vratima. Problem su poticaji.

Dok ministar tvrdi da su najvećim dijelom isplaćeni, seljaci ga opovrgavaju. U Baranji većina poljoprivrednih proizvođača nije dobila poticaje.

Pročitajte i ovo Štrajkovi u Europi - 2 Prometni kolaps Europa preplavljena prosvjedima: Farmeri i dalje na ulicama, Njemačka u blokadi zbog štrajkova Prosvjed poljoprivrednika - 4 Ne odustaju Prosvjedi poljoprivrednika ne posustaju: "Zeleni plan se mora ukinuti, odvest će farme u bankrot"

Ogorčeni Baranjci za sutra najavljuju prosvjed upozorenja u Čemincu. Nakon toga idu u Zagreb. Ovoga puta neće blokirati ceste, već samoga ministra.

'Ja sam radio prosvjede i znam gdje su svi prolazi. Ja mu sad obećavam da neće izaći iz ministarstva ni na jednu rampu', rekao je jedan od ljutitih seljaka.

'Mi imamo 3 elementarne nepogode. Jedna je suša odmah u startu godine, druga je mraz koji je pobio sve i treća je naš ministar Jakovina. Ne znam koje je veće zlo', ogorčeni su seljaci.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene