Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrovac potvrdio

Seljaci deblokiraju prometnice, idu na novi sastanak s ministrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Sindikata hrvatskih seljaka Tomislav Pokrovac potvrdio je kako je u telefonskom razgovoru s ministrom poljoprivrede Petrom Čobankovićem dogovoren novi sastanak ministra sa članova Sindikata, koji bi se, rekao je Pokrovac, trebao održati u petak ili subotu.

Također je potvrdio kako će od sutra ujutro u 6 sati biti deblokirane traktorima blokirane prometnice u Vukovarsko-srijemskoj županiji koje nezadovoljni seljaci, u organizaciji Sindikata hrvatskih seljaka, u potpunosti ili djelomice već 14 dana blokiraju kod Jarmine, Podgrađa i Ilače. Traktori će međutim, ostati na jednom traku cesta, kazao je Pokrovac.

Pročitajte i ovo Prosvjed njemačkih seljaka u Berlinu - 5 Veliki prosvjed VIDEO Tisuće traktora stigle u Berlin, sprema se kaos: Zatvoren centar grada Slika nije dostupna Ultimatum vladi Seljaci prijete novim posvjedima

>> Ne odustaju: Seljaci i dalje blokiraju prometnice

Po njegovim riječima, u posredovanju oko susreta članova Sindikata s ministrom Čobankovićem sudjelovao je Ured Predsjednika Republike. Pokrovac je kazao kako će Sindikat inzistirati da se sastanak s ministrom Čobankovićem održi u Retkovcima nedaleko Vinkovaca, odakle je velik broj prosvjednika pa i sam Pokrovac.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene