Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezasitan par

Seksali se na ulici u Rovinju, prolaznici snimali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U centru Rovinja jedan se par u rano jutro, na ulici, upustio se u spolni odnos. Publike im nije nedostajalo.

U nedjelju ujutro su fotografirane dvije osobe kako opće na pločniku u centru Rovinja. Tako je Rovinj za koji se dugo vremena tvrdilo da je svingerski raj, pokazao da privlači ljude koji nemaju previše skrupula, te da će se u seksualnu avanturu upustiti bez obzira na vrijeme i mjesto, piše Regional koji je objavio fotografije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nema elemenata kaznenog djela Jutros u Zagrebu na tri različite lokacije pronađena tijela mrtvih osoba Ženska imena u tragovima (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Prava rijetkost Muška dominacija: Polovica gradova u Hrvatskoj nema niti jednu ulicu koja nosi žensko ime

Rovinj: Turisti vodili ljubav u dvorištu restorana

Podsjetimo, prije nekoliko dana dvoje državljana Austrije, 40-godišnjakinju i 38-godišnjaka, policija je privela zbog vrijeđanja moralnih osjećaja građana, nakon što su uhvaćeni u spolnom odnosu na javnom mjestu, također u Rovinju.

Oni su, naime, u utorak ujutro  u dvorišnom prostoru ispred jednog ugostiteljskog objekta u ulici Obala Vladimira Nazora u Rovinju vodili ljubav, a protiv njih je bog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno zbog vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana, podnesen optužni prijedlog.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene