Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka MUP-a

Šeks ostaje bez policijske zaštite: 'Bit ću slobodan kao ptica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od mjesec dana trajala je procjena i kako ekskluzivno doznajemo sigurnosne službe smatraju kako potpredsjednik Sabora 5 godina nakon što više nije njegov predsjednik nema razloga o trošku poreznih obveznika koristiti policijsku zaštitu.

Policijskog tjelohranitelja Vladimir Šeks imat će još kratko. Nakon sigurnosne procjene SOE ministar Ranko Ostojić za idući će tjedan sazvati sjednicu savjeta za koordinaciju sigurnosnih službi i oni će donijeti konačnu odluku.'Biti ću neobično sretan i zadovoljan ako su procjene takve da ne postoji ozbiljna ugroza moje sigurnosti', kaže Vladimir Šeks.

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks Stabilno je Vladimir Šeks operiran, DNEVNIK.hr doznaje detalje Tomislav Karamarko Nju posebno pamti Tomislava Karamarka pod prozorom iznenadilo poznato lice: "A nadao sam se dobrom danu"

Pet godina dulje od zakonske obveze, zbog navodnih prijetnji, Šeks je imao zaštitu o trošku poreznih obveznika. Kritičari su znali govoriti kako on uživa uz tjelohranitelja vozača i policajca ispred zgrade u kojoj živi. 'To je meni bio veliki teret i jako sam sretan i zadovoljan da ću se moći slobodno kretati kao ptica', kaže Šeks.

Još prije deset dana Vladimir Šeks priznao nam je da i dalje prima pisane prijetnje smrću. 'Ni najmanje nije me bilo strah ni ranije jer sam držao da su te prijetnje neozbiljne djelo psihopata i manijaka. oni koji kane nešto učiniti oni to ne najavljuju', odgovara Šeks na pitanje je li ga strah.

Konačna će odluka pasti idući tjedan. A bude li istovjetna sigurnosnoj procjeni bivši dužnosnici kojima građani plaćaju osiguranje bit će samo Jadranka Kosor koja na to ima pravo još dva mjeseca te Tomislav Karamarko kojem prijetnje stižu sa suđenja Joci Amsterdamu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene