Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Sedam godina preplaćivali struju, ukupno više od milijun kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna priča iz Dubrovnika. Gotovo sedam godina HEP je za zgradu Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije naplaćivao dvostruki trošak struje.

Tako bar tvrdi župan Nikola Dobroslavić, koji je dodao kako je tijekom godina preplaćeno više od milijun kuna. U zgradi grada i županije struja je već godinama dvostruko skuplja nego u zgradi do, tvrdi dubrovačko-neretvanski župan.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

'Naručili smo jedno vještačenje koje je doista potvrdilo da je račun nerealan, da se naplaćuje gotovo dvostruko struja jer se naplaćuje s dva brojila koja su povezana serijski, dakle broje praktički istu struju', rekao je župan dubrovačko-neretvanski. Vještačenjem je utvrđeno kako se struja preplaćuje još od 2004. godine.

'Ne znam točan iznos, ali sigurno je veliki jer je mjesečni račun nekoliko desetaka tisuća kuna', ističe župan Dobroslavić. Grad ne vidi problem. Zgradu zajednički dijele Županija i Grad. Iako mjesečno snose 35 posto troškova, iz Grada tvrde ne vidimo nelogičnosti. 'Iz računa i dokumentacije koju mi imamo ne možemo za sada govoriti da se može ustvrditi bilo kakvo dvostruko naplaćivanje', kaže Zoran Obradović, glasnogovornik Grada Dubrovnika.

Iz HEP-a su nam potvrdili da je ista struja naplaćivana dva puta, ali još nisu ustvrdili koliko to traje ni kako je do toga došlo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene