Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na današnji dan

Sedam godina od oslobođenja generala Gotovine i Markača i veličanstvenog dočeka: "Tog dana Hrvatska je bila jedno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević prisjetio se veličanstvenog dočeka generala na središnjem zagrebačkom trgu i poručio da su bivši generali heroji i simboli oslobodilačkog Domovinskog rata.

Na današnji dan, prije sedam godina oslobođeni su generali Ante Gotovina i Mladen Markač, a oslobađajućom je presudom ostvarena velika pobjeda za heroje i Domovinski rat, podsjeća se u subotu u priopćenju Ministarstva obrane (MORH).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 5 godina od oslobođenja Krstičević: "Gotovina i Markač su postali simboli Hrvatske vojske" Slika nije dostupna U koloni Stožera VIDEO General Gotovina: Ovo je jedna kolona i mi smo svi zajedno

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević prisjetio se veličanstvenog dočeka generala na središnjem zagrebačkom trgu.

"Toga dana cijela Hrvatska je bila jedno, s ponosom smo dočekali naše heroje. Generali Ante Gotovina i Mladen Markač su heroji i simboli oslobodilačkog Domovinskog rata, koji su uz brojne hrvatske branitelje zaslužni za slobodnu i samostalnu Hrvatsku. Ne smijemo zaboraviti da su generali Gotovina i Markač vodili dva rata, oslobodilački Domovinski rat i drugi, rat za istinu i karakter Domovinskog rata i pobijedili su", naglašava Krstičević u priopćenju.

Hvala im što su se borili za istinu i za slobodnu i samostalnu Hrvatsku. I hvala im još jednom na snazi tijekom te duge bitke kojom je dokazano da je Domovinski rat temelj moderne hrvatske države, poručio je ministar obrane. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene