Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jednoglasna podrška pupovcu

SDSS odgodio odluku o izlasku iz koalicije i zabranio novinarska pitanja: Izvijestili i o novom incidentu

Dragana Jeckov (Foto: Dnevnik.hr)
Dragana Jeckov (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Boris Milošević (Foto: Dnevnik.hr) Boris Milošević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Dragana Jeckov (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
SDSS je odgodio odluku o tome ostaju li ili odlaze iz vladajuće koalicije. Nakon sjednice Predsjedništva stali su iza svog predsjednika i izvijestili o novom incidentu.

Boris Milošević izvijestio je o još jednom izoliranom incidentu u Biljanima Donjim koji se dogodio u subotu ujutro. ''Kamenovano je nekoliko kuća srpskih povratnika uz prijetnje i vrijeđanja po nacionalnoj osnovi'', rekao je i dodao da je policija napravila očevid. Očekuju se rezultati istrage.

Pročitajte i ovo Kampanja presica SDSS-a Pupovac odgovorio zašto je glasao za Turudića Milorad Pupovac Razgovori Veliki Pupovčev manevar? SDSS ima novi plan za izbore, uskoro pada odluka

Potpredsjednica stranke Dragana Jeckov izvijestila je da je na sjednici Predsjedništva jednoglasno zaključeno da Milorad Pupovac uživa njihovu podršku. Najavila je da će još jednom razgovarati s koalicijskim partnerima, a onda na Glavnom odboru nakon toga donijeti odluku ostaju li ili izlaze iz koalicije.

Milorad Pupovac nije se pojavio na presici, a okupljeni nisu željeli odgovarati na pitanja novinara.

Vodstvo SDSS-a sastalo se nakon niza oštrih reakcija na izjave Milorada Pupovca, koji je Hrvatsku nazvao faktorom nestabilnosti i usporedio ju s NDH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene