Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S 31 potpisom

SDP u proceduru uputio zahtjev za glasanjem o povjerenju Vladi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP je u saborsku proceduru danas i službeno uputio zahtjev za glasanje o povjerenju Vladi.

Kao što su i najavili, predali su minimalni broj potrebnih potpisa – 31. Među njima je 19 SDP-ovih saborskih zastupnika i 12 potpisa iz svih drugih oporbenih klubova, osim onog stranke "Nezavisni za Hrvatsku'', čiju potporu nisu ni tražili. Minimalni broj potpisa ostavlja im, kažu, brojne poslovničke mogućnosti da, ako procijene da je potrebno, nakon ovoga pokrenu novi postupak.

Pročitajte i ovo Liste Rijeke pravde - 1 Jesu li partneri dobili previše? Ne misle svi da su liste Rijeke pravde – pravedne: "Peđa Grbin bi više trebao osluškivati teren" Tonino Picula SDP-ova eurouzdanica Picula ne skriva nezadovoljstvo: ''SDP se previše izložio i preuzeo sav rizik Milanovićevih političkih ambicija''

„Oni koji su se vozili helikopterima, na more vozili mercedese, žive u skupim vilama, sada su doma i rekli su da ništa nisu znali. Ni Todorić nije u zatvoru. HDZ je podnio amandman i omogućio lešinarima da imaju većinu u vjerovničkom vijeću“, kaže šef SDP-a Davor Bernardić.

Predsjednik kluba saborskih zastupnika SDP-a Arsen Bauk poručuje kako je SDP spreman svaki od 7 do 30 dana kako poslovnik predviđa.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene