Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

SDP se priopćenjem oglasio oko spornih dnevnica.


Državna revizija u uredu bivšeg premijera Zorana Milanovića otkrila je sumnjive isplate. Prema nalazu za 2015. godinu iz ureda bivšeg premijera trojici njegovih posebnih savjetnika - Nevenu Budaku, Siniši Petroviću i Slavku Goldsteinu isplaćeno je 307.785 kuna za inozemne dnevnice.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Pixsell,Davor Javorović) Predsjednica odgovorila na kritike: "Ne znam zašto Milanović nije reagirao kad su mu MiG-ovi padali s neba kao kruške" Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Predsjednica oštro po Škori i Milanoviću: "Dajte potpis optimizmu, a ne da podržavamo eksperimente"

U nedjelju se oko dnevnica oglasio SDP.

''Prema onome što je do sada poznato iz nalaza Državne revizije o radu Vlade u 2015. godini, kad je riječ o dijelu koji se odnosi na putne naloge za troje savjetnika u Vladi, dovoljno je indicija da je riječ o krivotvorenju i prijevari. Ne bi trebalo biti teško utvrditi tko je odgovoran za to. Čudi nas što Oreškovićeva Vlada nije utvrdila o čemu se radi jer su im ti podaci bili poznati. Međutim, u ovom trenutku ne mislimo da podmetanje dolazi od političkih protivnika i smatramo da bi Državno odvjetništvo trebalo pokrenuti žurnu istragu ovog slučaja'', poručili su u priopćenju.