Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Splitski đir

SDP: Nevenka Bečić provodi teror u Gradskom vijeću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski Gradski odbor SDP-a danas je optužio predsjednicu Gradskog vijeća Nevenku Bečić da provodi teror u tom tijelu jer vijećnike sprječava da kritiziraju gradonačelnika Željka Keruma.

SDP-ov vijećnik Gojko Čepo u utorak je na sjednici Gradskog vijeća kritizirao rad gradonačelnika Željka Keruma te mu je Nevenka Bečić oduzela riječ ne dopustivši mu da nastavi raspravu, nakon čega je šest članova kluba SDP-a i HNS-a demonstrativno napustilo sjednicu. 'Nevenka Bečić tim se postupkom neprikladno ponijela jer nije štitila dignitet vijećnika, nego je štitila od kritike gradonačelnika Keruma, koji joj je brat', izjavili su danas na konferenciji za novinare gradski vijećnici SDP-a Aida Batarelo i Ivo Baldasar i članovi splitskoga Gradskog odbora SDP-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija ne zna se razlog Strava usred dana: Hodao cestom s puškom u jednoj i sestrinom glavom u drugoj ruci Dječak ubio roditelje i teško ranio sestru uhićen je Dječak ubio roditelje i teško ranio sestru pa zvao policiju i izmislio suludu priču

Sjednicu splitskoga Gradskog vijeća u utorak je napustilo i troje HDZ-ovih vijećnika nakon žustre rasprave predsjednice HDZ-ova kluba vijećnika Sanje Župe i gradonačelnika Željka Keruma. SDP-ovi vijećnici odbili su danas moguću koaliciju svoje stranke u Splitu s HDZ-om zbog nesporazuma s Kerumom. To što su vijećnici HDZ-a napustili sjednicu splitskoga Gradskog vijeća, kako je rekao Baldasar, 'drugačije je naravi nego SDP-ovo napuštanje te sjednice jer su u poluprivatnom sukobu gradonačelnik Kerum i predsjednik splitskoga HDZ-a Dujomir Marasović'.

Dodao je kako su Kerumova Neovisna lista i splitski HDZ, prije koalirali u gradu, a na županijskoj razini ta koalicija još traje. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene