Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet izraelskog izaslanstva

SDP: ''Ne pamtimo kad su zadnji put novinarima zabranjeni mobiteli u njihovom radu, a sve u svrhu skrivanja informacija od hrvatske javnosti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su najavili konferenciju za novinare nakon što izraelsko izaslanstvo i hrvatska strana daju izjavu vezano za propali posao borbenih aviona, SDP se predomislio pa je samo poslao priopćenje.

''SDP od samog početka procesa nabave borbenih aviona upozorava na važnost transparentnosti. Današnji sastanak u Ministarstvu obrane te način na koji se ministar Krstičević i Ministarstvo obrane odnose prema javnosti, potvrđuje naše tvrdnje da je taj postupak u potpunosti netransparentan.

Pročitajte i ovo Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen" Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Ne pamtimo kad su zadnji put novinarima zabranjeni mobiteli u njihovom radu, a sve u svrhu skrivanja informacija od hrvatske javnosti.

Hrvatska javnost ima pravo znati razloge zbog čega je ovaj posao nabave aviona propao ili uspio, jer su hrvatski građani, u konačnici, ti koji takve poslove moraju platiti'', stoji u priopćenju SDP-a.

U 16 sati pozvani su novinari ispred MORH-a, međutim još uvijek se čeka da netko da izjavu. U prostorije u kojima će biti dane izjave ne smiju se unositi uređaji za prenošenje uživo, poput kamera i mobitela, a novinari neće smjeti ni postavljati pitanja.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene