Davor Bernardić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Davor Bernardić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iako su najavili konferenciju za novinare nakon što izraelsko izaslanstvo i hrvatska strana daju izjavu vezano za propali posao borbenih aviona, SDP se predomislio pa je samo poslao priopćenje.


''SDP od samog početka procesa nabave borbenih aviona upozorava na važnost transparentnosti. Današnji sastanak u Ministarstvu obrane te način na koji se ministar Krstičević i Ministarstvo obrane odnose prema javnosti, potvrđuje naše tvrdnje da je taj postupak u potpunosti netransparentan.

Vezani članci Peđa Grbin Grbin o problemima u stranci: ''Moraš krenuti od svog praga i ne gurati te probleme ispod tepiha, kao u drugim strankama'' Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) Problemi u SDP-u: Uoči lokalnih izbora Domagoj Hajduković dao ostavku

Ne pamtimo kad su zadnji put novinarima zabranjeni mobiteli u njihovom radu, a sve u svrhu skrivanja informacija od hrvatske javnosti.

Hrvatska javnost ima pravo znati razloge zbog čega je ovaj posao nabave aviona propao ili uspio, jer su hrvatski građani, u konačnici, ti koji takve poslove moraju platiti'', stoji u priopćenju SDP-a.

U 16 sati pozvani su novinari ispred MORH-a, međutim još uvijek se čeka da netko da izjavu. U prostorije u kojima će biti dane izjave ne smiju se unositi uređaji za prenošenje uživo, poput kamera i mobitela, a novinari neće smjeti ni postavljati pitanja.