Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlouporaba EU novca?

SDP najavio interpelaciju o projektu "Slavonija, Baranja i Srijem" zbog sumnje u korupciju

Sabina Glasovac
Sabina Glasovac DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Sabina Glasovac Sabina Glasovac Foto: DNEVNIK.hr Sabina Glasovac Sabina Glasovac Foto: DNEVNIK.hr Sabina Glasovac (SDP) Sabina Glasovac (SDP) Foto: DNEVNIK.hr +0 Branko Bačić, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Galerija 1/4 >>
Klub zastupnika SDP-a najavio je da će u saborsku proceduru uputiti interpelaciju o radu Vlade vezano za projekt "Slavonija, Baranja i Srijem".

U SDP-u kažu kako sumnjaju u korupciju i dodjelu novca pojedinim HDZ-ovcima i članovima njihovih obitelji. Tražit će i reviziju svih projekata kako bi se vidjelo po kojim su kriterijima dodijeljeni.

Pročitajte i ovo HDZ-ovi ministri na terenu - 1 Priprema za izbore HDZ-ovci u punoj mobilizaciji prije izbora: Sedmorica su svoj dan proveli na terenu Zatvoreni balkon 1000 do 5000 eura Novi zakon mogao bi uvesti neočekivanu zabranu: "Ne može svatko raditi što želi, zgrade nisu privatno vlasništvo"

"HDZ-ova hobotnica vrlo je vješto svoje pipke pružila prema fondovima Europske unije i izvlači milijune, a Projekt Slavonija samo je paravan za bogaćenje podobnih stranačkih kadrova i njihove uže i šire rodbine", uvjerena je SDP-ova Sabina Glasovac.

"To je njihovo pravo i u to uopće ne ulazim, žele biti vidljivi na takav način, no moraju znati da će s druge strane uslijediti odgovarajući odgovor kako bismo takav način rada prokazali", poručuje HDZ-ov Branko Bačić. 
 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene