Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SDP ide HSP-ovim stopama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je HSP-ovac Miroslav Rožić pao u nemilost svojih stranačkih šefova, čini se da se isto događa Ivanu Niniću u ideološki suprotnom taboru.

Izvršni odbor šibenskog SDP-a na sinoćnjoj je sjednici odlučio pokrenuti stranački postupak protiv Ivana Ninića, člana Glavnoga odbora SDP-a.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao Zvonko Bede ispitan je Odvjetnici Zvonka Bede: "Ne postoji niti jedan element za bilo kakvo daljnje postupanje"

Šibenski SDP smatra da je Ninić svojim istupima u javnosti narušavao ugled stranke, a zamjera mu se i velik broj izostanaka sa sjednica Gradskog vijeća Šibenika, čiji je vijećnik, potvrdio je predsjednik šibenskog SDP-a Franko Vidović.

Po njegovim riječima, Gradskom odboru SDP-a, koji će odlučivati o tom slučaju, predloženo je zamrzavanje svih Ninićevih stranačkih dužnosti, a nakon provedenog stranačkog postupka znat će se hoće li Ivan Ninić dobiti opomenu ili će biti isključen iz SDP-a.

Za odluku Izvršnog odbora šibenskog SDP-a Ninić je rekao kako je provedena po nalogu iz Zagreba.

- Prozivalo me se jer sam govorio da se stranka udaljila od radnika, a onda se organizira stranačka konvencija o radništvu. SDP očito nije stranka koju sam i ja stvarao i za mene nije dovoljno lijevo orijentirana, rekao je Ninić, komentirajući odluku o pokretanju stranačkog postupka protiv njega.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene