Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neslužbeno doznajemo

SDP bi mogao zatražiti izglasavanje nepovjerenja premijeru Plenkoviću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SDP bi izglasavanje nepovjerenja premijeru mogao zatražiti ako se Andrej Plenković ne pojavi u Saboru do 17 sati.

Kako neslužbeno doznajemo, SDP bi mogao zatražiti izglasavanje nepovjerenja premijeru Andreju Plenkoviću ako se danas do 17 sati na njihov poziv ne očituje pred Saborom oko detalja roll-up kredita ili ako do 17 sati ne smijeni izvanrednog povjerenika za Agrokor Antu Ramljaka.

Pročitajte i ovo Hrvatski ratni brod - 4 Velika investicija Hrvatska planira ozbiljno pojačanje za vojsku: "Skloni smo tome da ga mi gradimo" Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Razgovori se nastavljaju Plenković: "Već sada imamo 76 ruku. Grbin je treći predsjednik SDP-a kojeg šaljem u penziju"

Naime, danas je u Saboru SDP-ov zastupnik Gordan Maras zatražio da u Sabor dođu premijer Plenković ili potpredsjednica Vlade Martina Dalić.

"Zahtijevamo njihov dolazak u Sabor da daju odgovore na pitanja koja su se otvorila u javnosti. Ukoliko se to ne desi, ukoliko premijer želi ignorirati Sabor, spremni smo napraviti sve da dođe, a krenut ćemo, nakon što krene sljedeća točna dnevnog reda, sa stankama jer želimo čuti odgovore. Klub zastupnika SDP-a traži dolazak premijera i ministrice u Sabor, ili ćemo napraviti sve kako bi građani svakih 10 minuta čuli naše argumente vezane uz ovaj ugovor i na taj način ćemo nastaviti raditi i pozivam i ostale klubove da nam se u tom pritisku pridruže", rekao je Maras.

A svoje obećanje je ispunio pa je tako današnja sjednica Sabora obilježena stankama koje osim Kluba zastupnika SDP-a traže i drugi klubovi kako bi govorili o situaciji s Agrokorom.

U 17 sati sastaje se Predsjedništvo SDP-a nakon čega će biti poznato hoće li se odlučiti na ovaj potez.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene