Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jučer smo vas pitali zašto je vama važno putovati.


Multidimenzionalna izložba 'Put oko svijeta u pola sata' održava se još danas i sutra, a agencija Proglas odlučila je pokloniti nekoliko ulaznica našim vjernim čitateljima. Tražili smo vas da nam napišete zašto je vama važno putovati.

Vezani članci HGSS Twitter - 6 Aktivni su na terenu i društvenim mrežama, ali na njihovom Twitteru ne želite završiti Slika nije dostupna Izložba 'Put oko svijeta u pola sata' zatvorila svoja vrata

Najkreativnije odgovore poslali su nam Franjo Tikvić, Augustin Čorić i Željka Vranešić i tako osvojili svaki po dvije ulaznice za ovu multisenzornu izložbu. Ulaznice vas čekaju na ulazu na izložbu u Klaićevoj 1. Karte se podižu na ime i prezime.

>> 'Put oko svijeta u pola sata': Putovanje kakvo nikada niste doživjeli

Inače, izložbu možete pogledati još danas i sutra u prostorijama V. gimnazije u Zagrebu na adresi Klaićeva 1.Tamo će se sutra u 20 sati održati izvlačenje dobitnika vrlo vrijednih putovanja. Sve što trebate napraviti je donijeti svoje fotografije s putovanja, na njih napisati svoje podatke i zalijepiti i h na 'Globus doživljaja'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.