Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nemam riječi'

SINDIKATI O RADU VLADE 'Ocjena za sto dana je nula'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Savez samostalnih sindikata Hrvatske prokomentirao je prvih sto dana Vlade.

Rad vladajućih analizirali su s političkog, ekonomskog i socijalnog stajališta, a zaključak je uglavnom isti - vlada nije opravdala povjerenje ljudi koji su je birali. Najviše im zamjeraju reforme koje idu na uštrb građana, desničarsku politiku, legitimitet vlade te način na koji je Orešković imenovan premijerom. Sukladno tome dodijelili su joj i ocjenu.

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Ilustracija Novi paket mjera Pravo na vaučere za struju ima 80 tisuća građana, provjerite jeste li među njima

'U dijelu ekonomskog i socijalnog aspekta ocjena za sto dana Vlade je nula. Jednostavno, ta ocjena ne može biti jedan. Ocjena je nula. U dijelu političkog aspekta jednostavno nemam riječi i nemam nikakvu ocjenu', rekao je Mladen Novosel (SSSH).

'Ova Vlada u prvih sto dana ostat će zapamćena prije svega po određenoj ideološko-ekstermističkoj retorici nekih članova', poručio je profesor Nenad Zakošek (FPZG).
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene