Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dođite čim prije'

'Sati su u pitanju': Dejanu (19) HITNO treba pomoć da ode na operaciju koja mu može spasiti život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su njemački liječnici vidjeli posljednje Dejanove nalaze roditeljima su poručili: Možemo mu pomoći, ali dođite čim prije! Njegovi roditelji sada mole za pomoć.

Dejan Avgustinović od teškog oblika epilepsije boluje od svoje 12. godine. Sada ima 19. 'Napadi mu znaju trajati i do 5 sati, a u nesvjesti bude od 3 do 7 minuta', prepričava nam njegov otac Anto Avgustinčić. 'Sinoć je imao napad oko 19:30 i to je trajalo skoro do ponoći. Došla je Hitna kao i svakog puta, ali mu ne mogu puno pomoći', prepričava.

Pročitajte i ovo Zagreb opet smrdi - 4 Gledaju kako isparava Smrad je toliko jak da djeca u školi i vrtiću ne izlaze van: "Curi vam nos, suze oči, jednostavno vas tjera na povraćanje" Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

'Iz dna u dan mu je sve gore. Sati su u pitanju...', kaže nam njegov otackoji pokušava prikupiti još oko 25.000 eura koliko mu je potrebno da sina odvede na liječenje u Njemačku.

Naime, od hrvatskih liječnika, kaže, nije mogao dobiti potrebne potpise, pa tako ni financijsku pomoć od HZZO-a. Operacija i liječenje u trajanju od 11 dana koštaju 35.000 eura, a obitelj je zahvaljujući dobrim građanima uspjela prikupiti oko 10.000 eura. Trebaju još 25.000 eura!

Njemački liječnici: Možemo mu pomoći, ali dođite čim prije!

Svaki je sat važan jer kada su njemački liječnici vidjeli njegove zadnje nalaze rekli su roditeljima da dođu što prije u kliniku. 

Obitelj Avgustinčić je tražila i mišljenje američkih liječnika koji su im potvrdili da su 'na dobrom putu' kada je u pitanju njemačka klinika Schon. Liječnici ondje tvrde da su 99,9 posto sigurni da mogu operirati i izliječiti Dejana.

Naime, prošle godine u srpnju Dejan je bio hospitaliziran u klinici Schon u Vogtareuhu u Njemačkoj gdje je napravljena pre-kirurška obrada s EEG-om u budnom stanju i tijekom spavanja te visokorezolucijskom MR kranija u narkozi.

Obitelj Avgustinović moli sve građane koji mogu pomoći Dejanu da ozdravi da to naprave uplatom na sljedeći broj računa:

Avgustinović Dejan
Kozari put 78, 10000 Zagreb
OIB: 36692288130
Žiro račun : 2402006 -3102451973
ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK DD
SWIFT ADRESA (BIC): ESBC HR 22
IBAN:HR8824020063102451973
KONTAKT : OTAC ANTUN – 091- 2522-463

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene