Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Zamjenik slovačkog premijera otkrio nove detalje o Ficovu stanju

SUDJELOVAO I KRSTIČEVIĆ

Sastalo se Vijeće za domovinsku sigurnost, pogledajte o čemu su razgovarali

Kolinda Grabar-Kitarović i Damir Krstičević (Foto: Ured predsjednice)
Kolinda Grabar-Kitarović i Damir Krstičević (Foto: Ured predsjednice) Foto: Ured predsjednice
Na sjednici se raspravljalo o mjestu i ulozi hrvatske obrambene industrije u gospodarskom razvoju Republike Hrvatske.

U Uredu predsjednice Republike 10. prosinca 2018. održana je 14. sjednica Vijeća za domovinsku sigurnost Predsjednice Republike Hrvatske.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih" Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta

Na sjednici se raspravljalo o mjestu i ulozi hrvatske obrambene industrije u gospodarskom razvoju Republike Hrvatske te posebno njezinom čvršćem uvezivanju u sustav domovinske sigurnosti i ulozi u opremanju sastavnica sustava domovinske sigurnosti. Istaknuti su i veliki razvojni potencijali obrambene industrije, posebno u području istraživanja i razvoja novih tehnologija.

Kolinda Grabar-Kitarović i Damir Krstičević (Foto: Ured predsjednice) Vijeće za domovinsku sigurnost (Foto: Ured predsjednice) Foto: Ured predsjednice

Poseban naglasak sjednice bio je posvećen eventualnim preprekama poslovanju tvrtki iz obrambene industrije i razvoju povoljnijih mogućnosti za njihovo još uspješnije djelovanje na domaćem i međunarodnom tržištu.

Uz članove Vijeća u radu sjednice sudjelovali su potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, predstavnici ministarstva obrane, ministarstva unutarnjih poslova i ministarstva gospodarstva te predstavnici najistaknutijih hrvatskih tvrtki iz područja obrambene industrije, objavili su uz Ureda predsjednice..
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene