Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iscrpljenost i slab imunitet krivci

Sanaderu je bolje, temperatura je pala, no i dalje je iscrpljen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši premijer Ivo Sanader, nema legionarsku bolest, pokazali su prvi nalazi. Njemu je bolje, temperatura je pala, no i dalje je iscrpljen.

Liječnici pretpostavljaju da su upravo iscrpljenost i oslabljen imunitet i doveli do upale pluća. 20 godina politike, 10 godina na čelu HDZ-a i 6 na čelu Vlade, sasvim je dovoljno, kažu, da izmuče organizam, pa da nakon desetljeća stresa, na iznenadno opuštanje - tijelo reagira bolešću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mala, ali opasna bolest Tko i kako može dobiti legionelu? Slika nije dostupna Dulje od sat vremena u sobi Sanader dobro raspoložen gleda TV u sobi

>> Prvi test pokazuje da Sanader nema legionelu

Bivši hrvatski premijer dr. Ivo Sanader zadržan je u četvrtak na liječenju u zagrebačkoj Klinici za plućne bolesti Jordanovac nakon što mu je dijagnosticirana upala pluća.

Jučer ga je dopodne posjetio ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović i s njim se zadržao u razgovoru oko sat i pol. Kazao je da bi dr. Sanader mogao već za tjedan dana biti pušten na kućnu njegu, ako antibiotska terapija bude davala očekivane rezultate. Rezultati terapije, istaknuo je, već su vidljivi, jer Sanader više nema temperaturu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene