Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanaderov iskaz procurio na YouTube!

NEČUVENO: Kako je Sanaderov iskaz procurio u javnost?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon ispitivanja snimka je podijeljena odvjetnicima, tužiteljima i sucu istrage.

Snimku Sanadera pred USKOK-ovim istražiteljima od 12 minuta i šest sekundi na YouTube je postavio korisnik 'Remetinec LIVE'. Kako se može vidjeti na snimci iskaz za slučaj Fimi Media je snimljen 21. srpnja 2011. Snimka nije cjelovita, već je montirana, a na YouTube je stavljena 27. studenog.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Slika nije dostupna Sastanak Sanader Hernadi MOL: Zaključak da se dogodilo nešto tajno je realan kao i bajka

Isti korisnik ju je nekoliko sati kasnije uklonio.

Sanaderovo izlaganje teklo je u stilu tipičnom za njega, pričao je samouvjereno i opušteno uz gestikuliranje rukama. Odjeven je u kariranu košulju, a poslužena mu je kava.  U sobi za ispitivanje uz Ivu Sanadera bilo je još sedam osoba, odvjetnici Prodanović i Suić, tužiteljice Tamara Laptoš i Gordana Klarić, snimatelj i zapisničarka.

>> 'Ovo je još jedan pokazatelj da se protiv Sanadera vode dvije istrage'

>> DORH traži identitet korinika 'RemetinecLIVE'

YouTube korisnički račun 'RemetinecLIVE' otvoren je prije tek četiri dana i snimka Sanaderovog iskaza jedina je na njemu. Jedini podatak koji je naveden jest dob korisnika od 44 godine, ali taj podatak vjerojatno nije točan. Pravo pitanje je tko stoji iza korisničkog računa RemetinecLIVE.

Jedino YouTube može otkriti identitet korisnika koji je postavio video. Ako hrvatska policija zatraži podatke o korisniku, Youtube će im morati dostaviti IP adresu računala s kojeg je sporni video pušten na Internet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene