Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sanader: Skidam kapu Slavenu Biliću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Eduardo da Silva postigao pogodak u 88. minuti i donio tri boda hrvatskoj reprezentaciji na klupi "Vatrenih" su odahnuli. Pobjednički niz je nastavljen i hrvatska reprezentacija je načinila još jedan korak bliže završnici europske smotre.

"Znali smo da će to biti teška utakmica. U prvom poluvremenu smo bili bezglavi i neorganizirani. Igrali smo bez prave ideje, previše smo srljali i trošili se," istaknuo je hrvatski izbornik Slaven Bilić nakon utakmice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilić: Čeka nas teška utakmica s Nizozemskom Slika nije dostupna Bilić pozvao samo 20 reprezentativaca za susret s Nizozemskom

U drugom poluvremenu gledali smo posve drugačiju igru Bilićevih odabranika.

"Makedonija je dobro organizirana i trkački snažna reprezentacija. No u nastavku smo odigrali daleko bolje i zasluženo smo pobijedili," dodao je Bilić.

Junak utakmice postao je Darijo Srna koji je ulaskom u drugom dijelu oživio naše redove. Postigao je pogodak i asistirao za drugi.

"Bilo je teško gledati utakmicu na klupi, no izbornik je tako odlučio i poštujem njegovu odluku. U drugom poluvremenu smo bili mnogo agresivniji i življi što se isplatilo," kazao je Srna.

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je napadač Dinama Eduardo da Silva, koji je sedmi put zatresao suparničku mrežu u "kockastom" dresu.

"Sretan sam, posebice što je pogodak pao u 88. minuti. Borili smo se, bilo je teško no zasluženo smo slavili," izjavio je Eduardo. 

Sanader: Skidam kapu Slavenu Biliću!

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. Ivo Sanader među prvima napustio je svečanu ložu. I nije krio zadovoljstvo.

"Čestitam reprezentaciji na pobjedi, bila je to teška utakmica. Znali smo da je Makedonija težak suparnik, ali naši su nogometaši iskazali upornost i strpljivost, pokazavši da se utakmica igra 90 minuta."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene