Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivo Sanader prije tjedan dana premješten je novu ćeliju, na ženski odjel u remetinačkom zatvoru.


Uzrok preseljenja bivšeg premijera na drugi dio zatvora jest zdravstvene prirode, točnije, njegov problema s nogom kojeg 'vuče' još od salzburškog zatvora, potvrđeno nam je iz odvjetničkog tima koji brani Ivu Sanadera.

Vezani članci Pucnjava u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Što se dogodilo? Splićanin (27) koji je ranjen u pucnjavi prije 20-ak dana opet završio u bolnici, bori se za život Kradljivica se poskliznula na mokru travu i slomila nogu (FOTO: YouTube/Screenshot) Oteto - prokleto! Kradljivica je slomila nogu tek što je s trijema otuđila pakete

Ženski dio zatvora nije ništa luksuzniji niti komforniji od drugih, nego je zbog sanitarija trenutno puno pogodniji za bivšeg premijera. Naime, u muškim ćelijama zatvorenicima je na raspolaganju zahod čučavac, dok su u ženskim ćelijama normalne zahodske školjke.

Iz Sanaderovog odvjetničkog tima nisu željeli potvrditi da je njihov štićenik u novu ćeliju sa sobom poveo dosadašnjeg cimera, Tomislava Prlića osumnjičenog za pronevjeru 46 milijuna kuna. 'On ne može samo tako nekoga voditi sa sobom u drugu ćeliju, takvu bi odluku trebala donijeti uprava zatvora'. odgovor je Sanaderovog odvjetničkog tima.