Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje mu je bolje

Sanader će u bolnici ostati još najmanje tjedan dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, koji se zbog upale pluća liječi u Klinici za plućne bolesti Jordanovac, danas je bolje, ali i dalje intravenski prima antibiotike, rekao je voditelj Odjela pulmologije dr. Miroslav Samaržija.

Na antibiotskoj terapiji će, po riječima dr. Samaržije, ostati još najmanje tjedan dana. Ivo Sanader ni danas nema temperaturu, rekao je dr. Samaržija dodajući kako su liječnici zadovoljni tijekom liječenja.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

>> Sanaderu je bolje, temperatura je pala, no i dalje je iscrpljen

Podsjetimo, bivši premijer Ivo Sanader, nema legionarsku bolest. Liječnici pretpostavljaju da su upravo iscrpljenost i oslabljen imunitet i doveli do upale pluća. 20 godina politike, deset godina na čelu HDZ-a i šest na čelu Vlade, sasvim je dovoljno, kažu, da izmuče organizam, pa da nakon desetljeća stresa, na iznenadno opuštanje - tijelo reagira bolešću. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene