Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puni se proračun

Nemarnim gliserašima samo jučer naplatili više od 30.000 kuna kazni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomorska policija provela je akciju lova na nesavjesne gliseraše. Samo na području Zadra i Šibenika naplatili su više od 30.000 kuna kazne.

'U akciji pojačanog nadzora pomorskog prometa Lučka kapetanija Zadar jučer je zaustavila 78 plovila i naplatila 9.200 kuna kazni', izvijestila je Vlada na Twitteru.

Pročitajte i ovo Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne Pomorska policija, ilustracija Pružena liječnička pomoć Potonuo brod kod Trogira, policija po mraku spašavala posadu

I u šibenskom akvatoriju pomorska policija provela je akciju lova na nesavjesne gliseraše koji su glisirali unutar 300 metara od obale, izvijestili su na svojim stranicama. U akciju je bio uključen i helikopter policije.

>> Uhvaćeni: Zaljubljeni par uživao u vožnji gliserom!

U nedozvoljenom glisiranju unutar 300 metara od obale, policija iz PU šibenske zatekla je 21 prekršitelja, a zabilježen je i jedan prekršitelj koji je upravljao plovilom pod utjecajem alkohola te također jedan prekršitelj bez plovidbene dozvole. Svim prekršiteljima Pomorskog zakonika su izdani Opći prekršajni nalozi.

Glasnogovornica PU šibenske za Dnevnik.hr rekla je da se kazne  kreću oko 1.000 kuna po prekršitelju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene