Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viralna parodija

'Šalabahter' s kojeg je Ingrid pročitala 'pipl mast trast as'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bespućima međumrežne zbiljnosti brzinom munje se proširila parodija šalabahtera Ingrid Antičević Marinović, čiji je ekspoze na engleskom jeziku u Europskom parlamentu privukao nezapamćenu pozornost hrvatske javnosti.

Govor SDP-ovke Ingrid Antičević Marinović u Europskom parlamentu, koji je postao pravi hit na internetu, i dalje je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Zastupnici EP-a odlučuju o ključnom paketu o migracijama i azilu Prethodni prijedlozi su propali Europski parlament glasa o paktu koji je podijelio stranke Slika nije dostupna Zbog lošeg engleskog? Ingrid izbačena s liste zastupnika za Europski parlament?

>> VIDEO koji i dalje nasmijava: 'Pipl mast trast as!'

Na snimci iz Strasbourga vidjelo se kako se zastupnica prilikom svog ekspozea na engleskom jeziku često konzultirala s natuknicama na komadu papira pa stoga ne čudi da se već pojavila i parodija njezina šalabahtera.

Naravno, kompletan je govor napisan 'po Vuku', ključna mjesta su podcrtana, a najvažniji dio - već slavni 'pipl mast trast as' - je uokviren, iza njega stoje tri uskličnika i posebna napomena 'ovo treba naglasiti'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene