Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski proizvod može i u Ameriku. Veleposlanik SAD-a u Hrvatskoj James Foley preuzeo je šest novih strojeva za humanitarno razminiranje koje je izradila tvrtka Doking, inače poznata po prototipu prvog hrvatskog elektromobila.


Isporuka je dio ugovora potpisanog 2004. godine u vrijednosti od 45 milijuna dolara, kojim je planirana isporuka ukupno 53 strojeva. U Dokingu su se pohvalili da je potpisani ugovor sada produljen na još dvije godine s obvezom isporuke još 16 novih strojeva.

Vezani članci Samantha Fox (Foto: Profimedia) Bila je seks-simbol i pop-zvijezda, za njom su uzdisali i muškarci i žene, a sad prodaje grudnjake koje je nosila Tony Cetinski (Foto: Instagram) Cetinski prodaje luksuznu vilu u Istri: "Prodaje se već neko vrijeme, ne zato što mi hitno treba novac"

'Mi smo sretni što surađujemo s tvrtkom Doking u zadnjih šest godina i nastavit ćemo surađivati. I to je velika stvar raditi s njima i spašavati živote diljem svijeta. Zahvalni smo im na tome', rekao je Foley.

'U ovoj recesiji za nas je ovakav posao od životne važnosti. A reference i kvalitetu koju smo morali postići da bi zadovoljili isporuku ili traženu kvalitetu koju kupac traži nas je diglo na znatno viši nivo nego što smo navikli raditi ovdje u Hrvatskoj', rekao je Vjekoslav Majetić, iz Dokinga.