Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svako kućanstvo rado bi prošlo sa što nižim računima za struju i grijanje. Tom su se logikom vodili i Sabor, ured predsjednika, 35 ministarstva i ureda državne uprave te cijeli pravosudni sustav.


Oni će kupovati električnu energiju od novog distributera na hrvatskom tržištu- slovenske tvrtke GEN-I. 'Značajan nam je u tom smislu da je ovo prvi ovakav posao da se tražilo i nagradilo onoga tko je ponudio više zelene energije', kazao je Robert Golob, regionalni direktor tvrtke GEN-I.

>>
Stižu novi distributeri struje! Hoće li to utjecati na cijene?

Vezani članci Slika nije dostupna Konkurencija odgovara: Ako HEP i pojeftini i dalje ćemo imati niže cijene! Slika nije dostupna HEP dobio konkurenciju iz Slovenije, pogledajte koliko možete uštedjeti!

Državni ured za središnju javnu nabavu potpisao je ugovor na dvije godine vrijedan 93 milijuna kuna bez PDV-a. Država će tako uštedjeti 16 milijuna kuna jer je početna procijenjena vrijednost nabave bila 109 milijuna kuna.

'Ponuda koju smo dobili je bila ekonomski najpovoljnija ponuda i ujedno ponuda s najnižom cijenom i mi nemamo izbora - moramo izabrati najpovoljnijeg ponuditelja', kazao je Dario Janković, predstojnik Državnog ureda za središnju nabavu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook