Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svako kućanstvo rado bi prošlo sa što nižim računima za struju i grijanje. Tom su se logikom vodili i Sabor, ured predsjednika, 35 ministarstva i ureda državne uprave te cijeli pravosudni sustav.


Oni će kupovati električnu energiju od novog distributera na hrvatskom tržištu- slovenske tvrtke GEN-I. 'Značajan nam je u tom smislu da je ovo prvi ovakav posao da se tražilo i nagradilo onoga tko je ponudio više zelene energije', kazao je Robert Golob, regionalni direktor tvrtke GEN-I.

>>
Stižu novi distributeri struje! Hoće li to utjecati na cijene?

Vezani članci Ante Sanader Sanader se ne želi ispričati Hajdukoviću zbog sramotnog ispada: "Tko je koga istukao, ja ne znam" Ante Sanader Sramotan ispad HDZ-ova Ante Sanadera nakon izlaganja Hajdukovića: "Imate loše društvo, istukao vas je partner. Brinite o svojoj kući"

Državni ured za središnju javnu nabavu potpisao je ugovor na dvije godine vrijedan 93 milijuna kuna bez PDV-a. Država će tako uštedjeti 16 milijuna kuna jer je početna procijenjena vrijednost nabave bila 109 milijuna kuna.

'Ponuda koju smo dobili je bila ekonomski najpovoljnija ponuda i ujedno ponuda s najnižom cijenom i mi nemamo izbora - moramo izabrati najpovoljnijeg ponuditelja', kazao je Dario Janković, predstojnik Državnog ureda za središnju nabavu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook