Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasljednik Komadine

Sabor Hajdaša Dončića potvrdio za novog ministra sa 81 glasom ZA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon aktualnog prijepodneva zastupnici su potvrdili Sinišu Hajdaša Dončića za novog ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, koji će na toj dužnosti zamijeniti Zlatka Komadinu koji je mjesto ministra napustio zbog zdravstvenih razloga.

Zastupnici su imenovanje Hajdaša Dončića izglasali sa 81 glasom za, 11 protiv i 10 suzdržanih.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

Kandidat premijera Milanovića za ministra pomorstva, prometa i infrastrukture krapinsko-zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić izjavio je prije da bi Hrvatska trebala biti moderna zemlja koja sustavno rješava svoje probleme, među kojima i infrastrukturne, te da je doživljava kao integralni sustav.

Hrvatska bi trebala biti moderna zemlja koja sustavno rješava svoje probleme, među kojima i infrastrukturne, rekao je Milanovićev kandidat za nasljednika Zlatka Komadine i dodao kako mu je žao što se njegov prethodnik zbog bolesti morao povući s ministarskog mjesta.

Hajdaš Dončić je istaknuo kako je svjestan u koje ministarstvo dolazi te da će se truditi svoj posao obavljati najbolje što može.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene