Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prisutnost nedklariranog proteina

Veganski proteinski pripravak s okusom vanilije povučen s tržišta

Ilustracija: GettyImages
Ilustracija: GettyImages
Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u četvrtak potrošače kako se, zbog prisutnosti mliječnog proteina koji nije deklariran, povlači belgijski proizvod "Vegan protein", kojeg na tržište RH stavlja Polleo Adria d.o.o.

Kako se ističe, proizvod "Vegan protein vanilla macaroon flavour, zero sugar, pea and rice, lactose free, Purity, QNTZ lot broja L703972/2, dobavljača QNT S.A. Technoparc de Thudinie 3, 6536 Donstiennes" povlači se zbog prisutnosti mliječnog proteina koji nije deklariran te nije u skladu s europskom uredbom o pružanju informacija o hrani potrošačima.

Pročitajte i ovo Marija Vučković Održat će se u Zagrebu Vučković najavila sastanak sa svinjogojcima: "Dobit će hitan poziv i raspravit ćemo sve teme" Tomislav Pokrovac, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog sela Ultimatum do sutra u podne Svinjogojci čekaju sastanak s ministricom, Pokrovac za Dnevnik Nove TV otkrio kad će u politiku: "Ljudi me vole nezavisnog"

Detaljniji podaci o povratu proizvoda dostupni su na službenoj stranici http://polleosport.hr/obavijesti

Na stranicama Polleosporta navodi se kako se kupljeni proizvod može vratiti u poslovnicu te će kupcima biti vraćen novac. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene