Ružica Vukovac (Most), koja je nedavno razriješena dužnosti državne tajnice u Ministarstvu poljoprivrede, zatražila je da uđe u program koji joj osigurava da narednih šest mjeseci prima punu, a drugih šest pola plaće. Danas, međutim, kaže da se radilo o manipulaciji kako bi dobila malo medijskog prostora u predizbornoj kampanji.


Što su sve spremni u kampanji učiniti pojedini kandidati samo da se domognu medijskog prostora, pokazala je i Mostova Ružica Vukovac, bivša državna tajnica Ministarstva poljoprivrede.

Vezani članci Božo Petrov Most birao predsjednika: Božo Petrov pobijedio sa čak 90 posto glasova Izbori u MOST-u - 5 MOST bira novo vodstvo stranke elektorničkim putem, uveli su i dvije nove funkcije

Iako je znala kako nema pravo na zakonsku naknadu 6 plus 6 mjeseci plaće, ona je to zatražila od Vlade.

Kada je objavljeno da traži povlasticu na koju nema pravo, tvrdi da je sve namjerno učinila i tako manipulacijom dobila prostor u medijima.

"Nama treba medijska pozornost. Kandidat sam za županicu Brodsko-posavske županije i zadnjih dana događa se opstrukcija mog izlaska u medije. Iz tog razloga sam namjerno isprovocirala ovu situaciju i na pisala zahtjev za naknadu "šest plus šest" i poslala je na Vladu Republike Hrvatske. Znala sam da takav zahtjev ne može biti odboren", kaže Vukovac.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr