Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon kolega Suverenista

Virozna Ruža Tomašić: Miroslav Škoro je kompletan čovjek. Moja potpora ide njemu

Nositeljica liste Hrvatskih suverenista Ruža Tomašić (Foto: Dnevnik.hr)
Nositeljica liste Hrvatskih suverenista Ruža Tomašić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Nositeljica liste Hrvatskih suverenista Ruža Tomašić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ruža Tomašić objavila je na Facebooku da podržava Miroslava Škoru. Prije nje to su učinili i kolege Suverenisti.

Nakon što su to jutros ispred Sabora učinili Suverenisti, potporu u utrci za Pantovčak video porukom na Facebooku dala je i europarlamentarka Ruža Tomašić. Obratila se pratiteljima bolesna.

Pročitajte i ovo Miroslav Škoro i Ivica Todorić Neobičan duet VIDEO Prijo, spavaš li mirno? Škoro i Todorić zajedno zapjevali znakovitu pjesmu Gošća Dnevnika Nove TV Ruža Tomašić (Foto: Dnevnik.hr) Tko će koga podržati u utrci za Pantovčak? Gužva na desnici: "Nikad ne znate što će se dogoditi, mogu pasti i teške riječi"

"Dragi moji prijatelji, viroza je viroza i znam da treba mirovati, ali bar na ovaj način želim, skupa sa mojim kolegama Suverenistima, podržati za predsjednika RH gospodina Miroslava Škoru", rekla je Tomašić.

Dodala je da je Miroslav Škoro političar, glazbenik, poduzetnik.

"Dakle, on je sve ono što čini jednog čovjeka kompletnim čovjekom, kojem su temelji bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje. A meni kao EU zastupnici je iznimno drago da gospodin Škoro želi Europu suverenih država članica", dodala je i podsjetila na prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana. 

 


 

 "Dakle, imat ćemo predsjednika, koji će, kako je govorio naš predsjednik Tuđman, krojiti Hrvatsku po mjeri čovjeka i Hrvatsku kakvu je hrvatski narod zasužio. Sve ono što Miroslav Škoro govori i što je rekao u svom obraćanju potpisujem, a kasnije će biti puno više vremena za uključivanje u punu kampanju", zaključila je Tomašić. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene