Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putin dolazi u Hrvatsku

Ruski veleposlanik o Agrokoru: "Uvijek sam bio za to da se nađe zajednički prihvatljiva formula"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski veleposlanik u Hrvatskoj Anvar Azimov dao je nagovijestiti kada bi ruski predsjednik Vladimir Putin mogao doći u Hrvatsku.

Nakon što je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pozvala ruskog kolegu Vladimira Putina u posjet Hrvatskoj, digla se velika prašina, ali iz Rusije nije bilo konkretnijih naznaka hoće li Putin poziv i prihvatiti.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Jasan stav Putinova nova prijetnja: "Oni za nas postaju legitimne mete, ma gdje se nalazili" Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena

Ruski veleposlanik u Hrvatskoj Anvar Azimov danas je kazao da bi Putin u Hrvatsku mogao stići prije kraja mandata Grabar-Kitarović. ''Mislim da to neće biti ove godine, možda bude u prvoj polovici iduće, ali svakako u ovom mandatu"'', rekao je Azimov odgovarajući na pitanje kada će Putin doći.

Pozdravio je i razvoj procesa nagodbe u vezi s Agrokorom.

"Uvijek sam bio za to da se nađe zajednički prihvatljiva formula da bismo surađivali. Nadam se da će ovo što smo se dogovorili doprinijeti stabilnosti Agrokora. Ja sam, kao veleposlanik, jako zadovoljan bilateralnom suradnjom unatoč boljim i lošim stranama u procesu. Ja sam, kao vatrogasac, želim minimizirati negativne efekte. Mi imamo dobar plan povećanje suradnje na različitim poljima, kulturnim, ekonomskim, znanstvenim i političkim. Zadovoljni smo, imamo puno za napraviti, tradicionalno smo prijatelj i partneri i pokušat ćemo učvrstiti odnose na različitim poljima", rekao je Azimov, prenosi N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene