Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turistički portal Travel.ru

Rusi dodijelili nagrade Dubrovniku i hotelu Dubrovnik Palace

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski internetski portal Travel.ru najpopularniji turistički portal u Rusiji, je u sklopu svečanosti dodjele nagrada na turističkom sajmu 'MITT' u Moskvi, predstavio svoje godišnje nagrade za najbolje destinacije, avio kompanije, hotele i turističke agencije na svijetu po izboru ruskih turista, a dvije, od sveukupno 70 nominacija, stigle su i u Hrvatsku.

Jedna je pripala Dubrovniku koji je imenovan najboljom odmorišnom destinacijom na Mediteranu, a druga Hotelu Dubrovnik Palace, koji je proglašen 'The best beach hotel in Croatia'.

Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću Hotela Dubrovnik Palace, ova nagrada odražava preferencije ruskih turista koji od 2003. g. putem on line glasovanja biraju najbolje, a svake godine više tisuća korisnika sudjeluje u ovom glasovanju. (Hina)

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene