Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavlja se rušenje

Bageri u akciji: Ruše se bespravni objekti u Istri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Medulinu se ruše dva bespravno sagrađena objekta. Jedan vlasnik uklanja sam, a drugi tvrtka koju je angažiralo Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja.

Sredinom rujna 2012. Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja započelo je akciju uklanjanja bespravno izgrađenih objekata. Do danas, na osnovi inspekcijskih rješenja, u Splitsko-dalmatinskoj županiji (na otoku Braču) uklonjeno je pet objekata koje su sve uklonili sami investitori, kako su izvijestili iz Ministarstva.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

>> Počelo je: Ruši se 30-ak bespravnih objekata u Istri i na Braču

Na području Istarske županije u tijeku je uklanjanje dva objekta, od kojih jedan uklanja investitor sam, a drugog ugovorna tvrtka Ministarstva. Susjedi kažu da su vlasnici učinili sve što su mogli da legaliziraju objekte, ali nisu uspjeli.

Do danas, u ovoj fazi, investitori su sami uklonili sedam objekata na području Istarske županije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene