Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bogat izborni program

KOJI PROBLEMI MUČE GRAĐANE? 'Jarak u Vašem dvorištu' od sutra u Dnevniku Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrija Jarak će zajedno sa ekipom snimatelja i ove godine obići cijelu Hrvatsku.

Nova TV je za parlamentarne izbore 2016. pripremila bogat televizijski izborni program kako bi glasačima dala što više informacija i kako bi što kvalitetnije mogli donijeti odluku za koga će glasati.
Izborni program donosi analize, istraživanja, gostovanja, sučeljavanje, reportaže sa terena. Nastavno na prošlogodišnji uspjeh, i rubrika ''Jarak u vašem dvorištu'' ponovno će biti dio izbornog programa Nove TV, a s emitiranjem počinje u petak, 26. kolovoza u sklopu izbornog bloka u Dnevniku Nove TV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posjet Istri JARAK U DOLINI TARTUFA Mjesto gdje se i 'onako usput' bave skupljanjem poznate delicije Slika nije dostupna "JARAK U VAŠEM DVORIŠTU" 'Bila sam u Njemačkoj i vratila se. Mislila sam sve će propasti ako se ne vratim, sad mi je žao'

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Andrija Jarak će zajedno sa ekipom snimatelja i ove godine obići cijelu Hrvatsku, od Babine Grede do Malog Stona na Pelješcu i popričati sa građanima o problemima kojih ih muče. Dnevnik Nove TV tako ponovno u svojem programu stavlja naglasak na građane Hrvatske. Upravo su oni najvažniji sudionici ovih izbora, koji će svoje stavove i mišljenja iznijeti 11. rujna. U reportažama koje će se prikazivati u izbornom bloku Dnevnika Nove TV gledatelji će imati priliku vidjeti sugovornike Andrije Jarka iz brojnih mjesta te ih upoznati kroz njihove svakodnevne živote, izazove i očekivanja koja imaju od političara koji će voditi državu.

„Obići ćemo cijelu Hrvatsku, brojna mala mjesta i sela, i pokušati od građana saznati što ih muči i da li se nešto promijenilo u proteklih godinu dana, jer naposljetku, najvažnije je što građani misle i žele, a premalo ih se sluša i čuje“, istaknuo je Andrija Jarak.

U prvoj reportaži koja se emitira u petak, 26.kolovoza, Andrija Jarak donosi priču iz Babine Grede i Jakšića, sela na brdašcu kraj Požege.

Ne propustite saznati mišljenja građana te čuti odgovore političara na postavljena pitanja svake večeri u Dnevniku Nove TV.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene