Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na prošlotjednoj misi zadušnici za bivšeg ministra obrane Gojka Šuška u crkvi Bezgrešnog začeća blažene Djevice Marije došlo je do tučnjave nekoliko osoba u kojoj je sudjelovao i umirovljeni general Ljubo Ćesić Rojs.


Iako se još uvijek ne zna točan povod za izbijanje tučnjave, pretpostavlja se da je ona povezana s nedavnim Rojsovim medijskim istupima u kojima je Antu Gotovinu, Antu Rosu i Ljubu Grepu optužio da su mu oteli vlasništvo nad tvrtkom Hidroelektra, piše Nacional. Dodaje kako je sreća što tučnjava nije završila tragično jer su neki od sudionika, među kojima i Rojs, bili naoružani. Nacional piše kako je Ljubo Ćesić Rojs navodno u jednom trenutku krenuo prema svojem automobilu s namjerom da izvadi pištolj. No, drugi sumnjaju u takav razvoj događaja i tvrde da je Rojs pobjegao u automobil kako bi izbjegao ozbiljne batine.

Vezani članci Misa u Zagrebu prema uputama HZJZ-a - 4 Vjernici ponovno mogu u crkvu, pogledajte kako je izgledala misa: "Ma to je neopisivo" Slika nije dostupna Rojs: Ako će nas dražiti, formirat ćemo snage i osloboditi Banja Luku