Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su Kinezi uložili 30 milijuna eura u tvrtku Mate Rimca, stigla je vijest da tvrtka zapošljava više od 100 ljudi.


Rimac automobili šire svoj tim i zapošljavaju više od 100 ljudi, objavili su.

Vezani članci Mate Rimac rasprodao C_Two (Foto: Rimac Automobili) Zavirite u unutrašnjost fascinantne "Rimčeve zvijeri" Mate Rimac rasprodao C_Two (Foto: Rimac Automobili) Otišlo skoro 150 komada: Mate Rimac slavi, rasprodao C_Two

Tvrtka Mate Rimca traži ljude u više odjela, među kojima su istraživanje i razvoj, dizajn, proizvodnja i Greyp Bikes. Radi se o pozicijama koje zahtijevaju širok raspon vještina, a više detalja možete doznati na njihovim stranicama. Mate Rimac najavio je i dodatna širenja u mjesecima i godinama koje dolaze.

Vijest o zapošljavanju novih ljudi uslijedila je nakon objave informacije kako Kinezi u Rimčevu tvrtku ulažu 30 milijuna eura. Naime, kineska grupacija Camel Group, najveći azijski proizvođač baterija, dokapitalizirala je hrvatsku tvrtku Rimac Automobili s 30 milijuna eura.

Od uloženog iznosa tri milijuna eura preusmjereno je u sestrinsku tvrtku Greyp Bikes, a iz kompanije je tada priopćeno da će investiciju iskoristiti za nove proizvode, proširenje proizvodnih kapaciteta i globalno širenje tvrtke.