PR
PR Foto: PR

Kupnjom MissStick PRO depilatora ne samo da ćete se riješiti neprijatnih dlačica s lica, već ćete i uštedjeti novac koji biste potrošili na skupe depilacije u kozmetičkim salonima.


Dlačice na licu su zajednički problem svih žena. Osim nelagode pri uklanjanju, njihova pojava izaziva neujednačen ten i njegovu strukturu te poteškoće pri nanošenju šminke.

Uklanjanje dlačica zna biti bolnije od standardne depilacije na drugim dijelovima tijela jer je koža lica izrazito osjetljiva. Međutim, sada ih se možete riješiti na brz i jednostavan način bez nelagode i svakodnevnog čupkanja.

Tajna vrhunske depilacije krije se u moćnom MissStick PRO depilatoru. Ovaj kompaktni depilator koji stane u džep je idealno rješenje koje vam može pomoći da lako i bez tragova uklonite dlake s nausnice, brade i obraza te vam pomoći da ukrotite obrve koje prebrzo rastu.

PR
PR Foto: PR


Bacite u smeće brijače, pincete i voskove za depilaciju

S inovativnim MissStick PRO depilatorom možete zauvijek zaboraviti na pincetu koja nikada ne dovrši posao kako treba.

Nema više lomljenja dlačica na pola, pojave uraslih dlačica koje su na licu osobito nepoželjne te čupanja koje stvara nelagodu već pri samoj pomisli.

MissStick PRO koristi oštrice vrhunske kvalitete, izrađene od nehrđajućeg čelika, koje uklanjanje dlačica čine brzim i učinkovitim. Kao rezultat imat ćete glatku i meku kožu bez gubljenja vremena na topljenje voska, čupanja dlačicu po dlačicu ili odlaska u kozmetičke salone.

Također, oštrice su nježne i sam proces uklanjanja dlačica je ugodan te je stoga MissStick PRO depilator pogodan za sve tipove kože.

Ne zahtijeva uporabu voska ili kreme te nakon završetka depilacije omogućava direktno nanošenje šminke, koja će na svilenkasto glatkoj koži izgledati fantastično.

PR
PR Foto: PR


Zašto odabrati MissStick PRO depilator?

Da je MissStick PRO depilator najbolji izbor za uklanjanje dlačica s lica govore njegove sljedeće prednosti u odnosu na standardne načine depilacije:

• Dubinski uklanja dlačice,
• Ne izaziva iritaciju i nelagodu,
• Brže provođenje depilacije,
• Učinak depilacije traje do 2 puta duže.

Ostale karakteristike MissStick PRO depilatora

Osim navedenih prednosti u odnosu na druge načine depilacije, prednosti MissStick PROa se ogledaju i u tome što je:

• Nježan prema svim tipovima kože,
• Prilagođava se konturama lica,
• Malen i prijenosan,
• Kvalitetan i pouzdan.

K tome, njegov mini izgled u obliku ruža čini ga savršenim za neprimjetno i diskretno uklanjanje dlačica pa ga bez problema možete koristiti bilo kada i bilo gdje.

Također, namjenski ugrađeno LED svjetlo čini da nijedna dlačica na licu ne prođe nezamijećeno. Svjetlo istodobno omogućuje detaljno uklanjanje dlačica u uvjetima slabog osvjetljenja.

Preporučen od strane zadovoljnih korisnica

„Doista nisam znala da depilacija može biti toliko ugodna i brzo gotova. Za tren oka sve bude glatko.“ - Jasna

„Izgleda poput skupocjenog ruža! Srećom, i funkcionira super. Prezadovoljna sam kupnjom i uvijek ga nosim sa sobom!“ – Ana Marija

Isplati li se kupiti MissStick PRO depilator?

Naravno! Kupnjom MissStick PRO depilatora ne samo da ćete se riješiti neprijatnih dlačica s lica, već ćete i uštedjeti novac koji biste potrošili na skupe depilacije u kozmetičkim salonima. Nećete više morati trošiti novac na kupnju potrošnih brijača, voska ili traka za depilaciju.

Usto, ovaj moćni depilator predstavlja savršen omjer cijene i kvalitete i opravdava svaku uloženu kunu.

PR
PR Foto: PR


Ugrabi MissStick PRO po još nižoj cijeni!

Ovaj kompaktni mini depilator može biti vaš po 50 % nižoj cijeni od trenutne jer je Dokishop odlučio obradovati sve čitatelje portala dnevnik.hr.

Ovo je ujedno i prilika da upoznate Dokishop trgovinu koju ćete zavoljeti na prvu. To je relativno mlad brand, ali brand s vizijom. Nastoji revolucionirati online kupovinu i učiniti ju zabavnom, uzbudljivom te dostupnom za svakoga.

Predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu zbog čega se ponuda svakodnevno proširuje kako bi se zadovoljili svačiji ukusi.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Uz to statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti Dokishop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

Sve što trebate učiniti kako biste kupili MissStick PRO depilator po sniženoj cijeni jeste kliknuti na link ispod i on će vas preusmjeriti na službenu stranicu Dokishop trgovine.

Kliknite ovdje i ugrabite MissStick PRO depilator za brzu i ugodnu depilaciju po posebnoj cijeni!

NAPOMENA: Promotivna cijena MissStick PRO depilatora je vremenski ograničena, stoga ne gubite vrijeme i reagirajte odmah jer se zalihe tope velikom brzinom!