Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riješen misterij

'NLO' iznad Zagreba bio je reklamni cepelin!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rješen je misterij 'NLO'-a iznad Zagreba. Radi se ipak samo o posebnom cepelinu.

Vijest o noebičnoj pojavi iznad zagrebačkih Gajnica pobudila je veliki interes kod građana i naših čitatelja, no isto tako, dovela je do rješenje misterija - radilo se o reklamnom cepelinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna rješenje za gužve Preko zebre pa uz brdo? U Zagrebu osvanuo neobičan pješački prijelaz: "Treba staviti uputstvo za korištenje" Objava u Facebook grupi Gajnice jučer, danas, sutra "VRATILI STE MI VJERU U DOBRO" Oduševila je "kazna" za nepropisno parkiranje. I nije jedina: "Možda smo te malo scimali..."

'S obzirom na novonastalu situaciju u pojedinim medijima, dužni smo poslati priopćenje u kojem stoji objašnjenje za sve učestalije pozive i komentare građana Republike Hrvatske i građana susjednih zemalja u regiji', piše u priopćenju tvrtke Leteća propaganda d.o.o.

Riječ je o reklamnom cepelinu veličine 8 metara, kojeg odnedavno u ponudi ima navedena tvrtka. 'Cepelin je opremljen modernom tehnikom pomoću koje je moguć i noćni let, prilikom kojeg on svijetli (neonske lampe postavljene unutar balona) kako bi reklamni dio cepelina bio savršeno vidljiv. Cepelin također omogućava i noćno snimanje, koje je bilo aktivirano baš u petak kada je i letio dosta nisko iznad zemlje, što je čitatelj (portala Dnevnik.hr) i naveo u svojem komentaru', ističe se u priopćenju.

Shvativši da su reakcije građana otišle u smijeru izvanzemaljskih došljaka, iz tvrtke su se odlučili ispričati za eventualno uznemiravanje. 'Ispričavamo se svima onima koje je pojava cepelina uznemirila do te mjere da misle kako
je stvarno NLO posjetio zagrebačke Gajnice', stoji u zaključku priopćenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene