Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon nestanka djeteta

Riječki trgovački centar: "Djelatnicu smo upozorili na propust, u takvim situacijama ne postoje pravila"

Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL
Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL
Riječki trgovački centar u kojem je nestala djevojčica tvrdi kako u takvim situacijama ne postoje pravila te su djelatnicu infopulta upozorili na propust.

Nakon što je u riječkom trgovačkom centru nestala djevojčica s poteškoćama u razvoju, a djelatnica infopulta odbila je molbu majke da o tome pusti obavijest preko razglasa, o cijelom se slučaju oglasio i sam centar.  Djevojčica je srećom ubrzo pronađena.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Odgovor riječkog centra ZTC prenosimo u cijelosti:

"Izuzetno nam je žao zbog traumatičnog iskustva majke u vezi nemilog događaja u našem centru. Djelatnica infopulta je odmah po prijavi nestanka reagirala na uobičajeni način pozivajući zaštitarsku službu talky-walky-em, tražeći opis djeteta upitom prema majci i odmah upućujući zaštitare u isti. Istovremeno zumirame su sve kamere na etaži nestanka djevojčice, svim ulazima i garaži, te su zaštitari promptno djelovali i odmah krenuli u potragu, dok su vatropgasci krenuli na izlaze, liftove i eskalatore.

S gospođom smo se telefonski čuli i objasnili joj situaciju, budući je da naš jedini cilj pružiti maksimum usluge da bi osigurali ugodan i siguran boravak posjetitelja u našem centru. Djelatnici je ukazano na propust, obzirom na to da u takvim iznimnimo teškim situacijama za roditelja nikakva pravila ne postoje, već se posjetitelju dodatno pomaže na način aktivacije svih radnji paraleno", poručuju iz centra.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene