Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sigurnost na moru'

Riječka lučka kapetanija naplatila 6.500 kuna za pomorske prekršaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petoj po redu akciji pojačanog nadzora plovidbe 'Sigurnost na moru 2012.' koju je provela Lučka kapetanija Rijeka, naplaćeno je 6,5 tisuća kuna kazni zbog pomorskih prekršaja.

Akcija je provedena jučer u cilju sigurnosti plovidbe s posebnim naglaskom na kontrolu pomorskog dobra, a sudjelovalo je 27 djelatnika riječke Lučke kapetanije sa četiri brodice,  priopćeno je danas iz Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture .

Pročitajte i ovo Tomislav Rosandić, suvlasnik zgrade Nadležni uskoro na terenu U centru Zagreba građani organizirali samozaštitu: ''Jedino to nam je preostalo, ovo nije normalna situacija'' Slika nije dostupna Usred sezone Apsurd : Lučka kapetanija radi po ZIMSKOM RADNOM VREMENU!

>> U samo jednom danu bahatim gliserašima naplatili 43.200 kuna kazni

Pregledano je 26 domaćih i 49 stranih plovila te je obavljeno 93 inspekcijska pregleda pomorskog dobra. Također, obavljene su tri kontrole škole ronjenja, te 30 kontrola nad kupačima i roniocima, navode iz Ministarstva.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene