Policijski brod na Dunavu
Policijski brod na Dunavu Foto: Davor Javorovic/Pixsell

Posljednji put 69-godišnjak je viđen u četvrtak oko 13.30 sati na obali Dunava u Borovu kada je izjavio kako će preplivati Dunav. Potom je otišao uzvodno kako bi ušao u rijeku i od tada mu se gubi svaki trag.


Iz vukovarsko-srijemske policije izvijestili su u petak o nestanku 69-godišnjaka iz Borova, za kojim su se u potragu u petak ujutro uključili i pripadnici HGSS-a.

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Ispod nadvožnjaka u Makarskoj pronađena ozlijeđena žena, preminula na putu do bolnice Policijski očevid, ilustracija Djevojka nakon svađe oštrim predmetom teško ozlijedila muškarca, liječnici su ustvrdili da su ozljede opasne po život

Posljednji put taj Borovčanin je viđen u četvrtak oko 13.30 sati na obali Dunava u predjelu „Sremčeva skela“ u Borovu kada je izjavio kako će preplivati Dunav te otišao uzvodno radi pronalaska pogodnog mjesta za ulazak u rijeku.

Policijski službenici su sa službenim psom pretraživali teren do mraka, a jutros su se u pretragu uključili i pripadnici HGSS-a, navode iz policije.