Policijski brod na Dunavu
Policijski brod na Dunavu Foto: Davor Javorovic/Pixsell

Posljednji put 69-godišnjak je viđen u četvrtak oko 13.30 sati na obali Dunava u Borovu kada je izjavio kako će preplivati Dunav. Potom je otišao uzvodno kako bi ušao u rijeku i od tada mu se gubi svaki trag.


Iz vukovarsko-srijemske policije izvijestili su u petak o nestanku 69-godišnjaka iz Borova, za kojim su se u potragu u petak ujutro uključili i pripadnici HGSS-a.

Vezani članci Smrtonosne zamke: Motociklistima postavljaju sajle - 7 Užas u Jelenu: Policija potvrdila da je motociklist poginuo jer je netko postavio čeličnu sajlu Policijski očevid, ilustracija Policija traži očevice prometne nesreće: U Kaštel Starom sudarili se automobil i motocikl

Posljednji put taj Borovčanin je viđen u četvrtak oko 13.30 sati na obali Dunava u predjelu „Sremčeva skela“ u Borovu kada je izjavio kako će preplivati Dunav te otišao uzvodno radi pronalaska pogodnog mjesta za ulazak u rijeku.

Policijski službenici su sa službenim psom pretraživali teren do mraka, a jutros su se u pretragu uključili i pripadnici HGSS-a, navode iz policije.