Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dr. Judith Resman tvrdi da profesor Aleksandar Štulhofer, jedan od autora hrvatskog zdravstvenog odgoja, surađuje s više deklariranih pedofila.


Dr. Judith Reisman, redatelj Tim Tate i organizatori njihova posjeta Hrvatskoj na konferenciji za novinare govorili su o nastupima i održanim predavanjima, a odvjetnički tim objavio je pokretanje tužbe protiv određenih medija u Hrvatskoj.

Vezani članci Cjepivo protiv koronavirusa kompanije AstraZeneca Europska komisija tužila farmaceutsku tvrtku jer nije isporučila dogovorene doze cjepiva: "Ugovor nije poštovan" AstraZeneca Europska unija mogla bi tužiti AstraZenecu - pogledajte koliko su doza cjepiva obećali, a koliko isporučili

>> Reisman diže tužbe u Hrvatskoj!

'Oni mediji koji su pisali da Reisman negira holokaust, koji su tvrdili da ona nije znanstvenica te novinari koji su je nazvali 'hodajućom sprdnjom', oni zasigurno mogu očekivati tužbu. Neću ih imenovati i navoditi, oni sami znaju tko su', poručio je odvjetnik Zvonimir Hodak.

Bez odgovora su novinari ostali na pitanje koliku naknadu dobiva Judith Reisman držeći tribine i predavanja u Hrvatskoj. 'To je privatno pitanje. Organizatori njezina dolaska u Hrvatsku su udruga Vigilare i Centar za obnovu kulture COK i one financiraju njezin boravak. Vigilare ne prima niti kune od poreznih obveznika. Imamo donatore koji podržavaju naš rad', poručio je Krešimir Miletić iz udruge Vigilare.

To pitanje o zaradi i financiranju njezina boravka uzrujalo je Judith koja nije odgovorila već poručila 'ovdje se radi o seksualnom zlostavljanju djece u Hrvatskoj'. Judith Reisman poručila je kako još nije odlučila koliko planira ostati u Hrvatskoj, ali je također naglasila da bi, kada bi za svaki glas podrške u Zagrebu i Dalmaciji dobila deset centi, bila milijunašica.

Zajedno sa svojim kolegom i Timothyjem Tateom nije propustila poručiti kako seksolog Aleksandar Štulhofer zapravo surađuje s trojicom pedofila. 'Bi li itko želio da pedofil podučava vašu djecu? Mislim da ne. Zašto onda dopuštate da pedofili utječu na ono što vaša djeca uče u školi. Ovim ne govorim da je Štulhofer pedofil nego da je suradnik ljudi koji se tako deklariraju', poručio je Timothy Tate.

'Biste li vi bili sretni da u školama pokazuju kako se dodirivati. Da desetogodišnjake uče kako masturbirati', upozorila je na kraju Reisman. (I.D. / Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook